2 3 5 4 15 1 12 8 16 6 14 9 13 7 10 11

1: Bunker Woning

Dit houtgestookte object lijkt boven het maaiveld op een bedrijfswoning. Niet alleen daarachter, maar met name eronder schuilt het gevaar. Hier betreft het een bunkercomplex met een diversiteit aan gangen en ruimtes. Zeer geschikt voor hittetrainingen en het herkennen van brandverloop.

2: Bungalow

Houtgestookt object. Alles op 1 bouwlaag, diverse slaapkamers en andere gecompartimenteerde ruimtes. Object waarin voortbewegingstechniek en verkenning centraal staan. Ook het herkennen van hot-spots met behulp van de warmtebeeld camera komt hier uitstekend tot zijn recht.

3: Garagebedrijf + helicopter + metrostation

Houtgestookt object. Op de eerste bouwlaag zit een garagebedrijf gesitueerd. Hierboven is een kantoor ruimte te vinden welke via binnen en buiten te bereiken is. Op het dak staat een helikopter welke gasgestookt is. In de kelder zit een groot metrostation. Hier staat hittegewenning en kelderprocedure centraal. Tevens beschikt deze ruimte over een hydraulische ventilatie systeem die lucht kan aan én afvoeren.

4: Woning nr. 5

Hout gestookt object. Een relatief simpel woonhuis met 2 bouwlagen. Gebouwd in de jaren 60. Vooral bekend om de binnenbrand bestrijding. Woning is voorzien van zonnepanelen wat een extra oefendoel met zich mee brengt.  In de keuken kan een vet brand gerealiseerd worden. Ook is er een redding vanaf het balkon mogelijk!